Handelsbetingelser

Generelt

Inden du handler i Handy Wear´s webshop opfordrer vi til, at du læser vores betingelser igennem.

Fragtpriser

Handy Wear sender dine varer direkte til dig med Post Danmark.
Når du handler via shoppen, betaler du kr. 100,- incl. moms. uanset pakkens størrelse.

Leveringstid

2-14 arbejdsdage.

Betalingsbetingelser

Hos Handy Wear kan du betale med Dankort eller Visa/Dankort. Alle priser er dagspriser og er angivet i DKK incl. moms.

Købsaftaler, ordrebekræftelser og lignende indgås på dansk.

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages returret på bestilte standardvarer. Fortrydelsesretten løber fra modtagelsesdagen, til den dag varen sendes afsted igen. Fortrydelsesretten gælder kun, hvis varen er ubrugt.

Hvis du ønsker at sende en vare retur, bør du tage kontakt til Handy Wear på mail pernille@handywear.dk eller tlf. 97 15 77 55 og oplyse ordrenr. og navn. Returpakken skal enten indeholde originalfakturaen eller en kopi heraf og være i væsentligt samme stand og mængde som ved afsendelsen.

Hvis du fortryder købet, er fragtomkostningerne til returnering for din egen regning. Fakturabeløbet for den pågældende vare overføres til din konto, når vi har kontrolleret, at varen lever op til reglerne for fortrydelse. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer, når varen leveres retur.

Bemærk at vi ikke modtager varer pr. efterkrav.

Hvis du ønsker at bestille varer udenfor standard, dvs. i andre farver end standardfarver, efter personlige mål eller tilpasning, kan Handy Wear ikke tage varen retur.

Fælles for fortrydelsesret og ombytningsret gælder, at du selv betaler porto, når du sender en vare retur.

Varen sendes til vores adresse

Handy Wear
Gl. Frijsenborgvej 45
8450 Hammel

Modtagelse af varer

Når du har modtaget dine varer, bør du checke om indholdet svarer til ordrebekræftelsen. Såfremt du konstaterer fejl eller mangler på de leverede varer, skal du straks tage kontakt til Handy Wear på mail pernille@handywear.dk eller tlf. 97 15 77 55

Personlige oplysninger

For at indgå en aftale med Handy Wear via shoppen, skal du lade dig registrere med følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Bestilling af varer

1. Find den ønskede vare i shoppen
2. “læg” den i kurven
3. “gå” til kassen/betaling. Her kan du se en oversigt over de varer, du har valgt ud og det samlede fakturabeløb incl. leveringsomkostninger.
4. Tast herefter dit betalingskortnummer, udløbsdato, og kontrolnummer
Dit køb er først afsluttet, når du har trykket “afslut køb”.

Herefter modtager du en ordrebekræftelse, på den e-mail adresse du har opgivet. Vi anbefaler, at du printer den ud, så du har et dokument for bestillingen.

Ønsker du at bestille varer, som er tilpasset lige netop dig, kan du altid kontakte os på mail pernille@handywear.dk eller tlf. 97 15 77 55.

Reklamation

Alle varer pakkes på vores lager og tjekkes for fejl og mangler. Modtager du mod forventning et produkt, som ikke er i orden, eller er pakket forkert, kan du kontakte os på mail pernille@handywear.dk eller ringe på tlf. 97 15 77 55.

Ifølge købeloven er der 24 mdr. reklamationsret på fabrikations- og materialefejl. Bliver varen defekt som følge af almindeligt slid eller ukorrekt brug, er den ikke omfattet af reklamationsfristen.

Der skal reklameres inden for rimelig tid, efter at du har opdaget manglen ved varen. Vi refunderer fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Husk under alle omstændigheder at vedlægge faktura eller ordrenummer samt en beskrivelse af fejlen ved varen.

Handy Wear tager forbehold for prisændringer, tastefejl, udsolgte varer og lignende.