Helly Hansen Regnslag

1.365,00 DKK

Helly Hansen Regnslag 

Kvalitet er kendetegnet.

Det er blandt andet Helly Hansen der har skabt det velkendte 3-Layer System. I 1949 blev det oliebaseret overtøj erstattet af Helox – et tyndt lag af halvgennemsigtigt plast det blevet syet indeni vandtætte jakker. Dette blev med det samme et absolut must-have til sejlsport og andre udendørs aktiviteter. Senere blev den originale fleece skabt. Materialet er skabt til at være under det vandafvisende tøj, og det er derfor produceret til at være varmt, let og hurtigt tørrende. Siden er fleecen blevet videreudviklet til perfektion og er i dag et af de mange kendetegn i Helly Hansens kollektioner.

Helly Hansen skiller sig ud fra mængden.

I 1980’erne skabte Helly Hansen det revolutionerende Helly Tech, der er et af de mange kendetegn ved brandet. Helly Tech skiller sig ud fra andre materialer ved at være både åndbart og vandtæt. På trods af den lange historie og store vækst holder Helly Hansen stadig fast i deres historie. I dag anvendes Helly Hansen af alle typer, men primært af dem med den aktive livsstil samt professionelle skiløbere, snowboardere, sejlere og andre eventyrlystne mennesker som har brug for komplet beskyttelse og beklædning der arbejder med dem og ikke mod dem.

  • Yderlig informtaion

    Alle vores regnslag er blå. Der er elastik rundt i kanten der sikre at regnslaget hele tiden sidder rigtig og ikke blæser op.
    Regnslaget har refleks foran der gør at man ikke bliver overset i trafikken.
    På regnslaget er der hætte og det har et stort ekstra bagstykke, som kan gå ud over nakkestøtte eller en rygsæk bag på stolen. Regnslaget er med flagermus ærmer som hænger pænt ned hvis disse ikke bliver brugt og giver et poncho udsende. HH Regnslag kan købes i 4 størrelser S-M-L-XL.

StørrelseSMLXL
Højde på pers.122-152152-165165-180180-210