Allover uden ærmer
Allover uden aermer 2

Allover uden ærmer

4.400,00 DKK

Allover er en helløsning, som er en kørepose og jakke i et. Allover er en hurtig og meget nem løsning, da det kun tager få sekunder at få den på pga. den store halsåbning. Allover har aftagelig hætte og den kan lukkes om benene ved hjælp af et elastikbånd med et spænde. I nakken og ned af ryggen er der en dobbelt lynlås, så der er mulighed for, at en nakkestøtte kan komme igennem samtidig med at alloveren slutter tæt. Allover kan man vælge med ærmer eller uden ærmer.

Yderstoffet er microfiber og som isolerings materiale bliver der brugt Meida 200. Ind mod kroppen er der glat foer, der gør at dragten er nem at tage på. Som standard kan Alloveren fås i 3 farver; Sort, Blå og Rød. Men vi laver den også gerne i andre farver ligesom vores jakker. Leveringstiden er ca. en måned, da vi ikke altid har dem på lager.

Allover er i 4 størrelser; en børne model fra 2 år til ca. 6 år. En lille som passer, hvis man er under 1.60 m. En mellem, som passer til folk mellem 1.60-1.85 m, og en meget stor som passer, hvis man har en højde over 1.85 m.

  Ryd

  Yderligere Information

  Farve

  Blå, Rød, Sort

  Størrelse

  Lille, Medium, Stor