Allover med ærmer vinter

5.000,00 DKK

Allover er en hurtig og meget nem løsning, da den kun tager få sekunder at få på, blandt andet pga. den store halsåbning.

Allover er en videreudvikling af vores regnslag, og kan bruges om vinteren. Vi har lagt stor vægt på selve designet og behov.

Den er designet med et trekantet vindfang som giver et lækkert asymmetrisk luk, der gør er den ikke ligner et regnslag, men mere en jakke og kørepose i samme farve.

Se en video af Allover med ærmer HER

  • Yderlig information

    Allover har aftagelig hætte. Der er mulighed for at lukke den bag benene ved hjælp af elastikbånd og spænder. I nakken og ned af ryggen er der en dobbelt lynlås, så der er mulighed for at en nakkestøtte kan komme igennem samtidig med at den slutter tæt.
    Yderstoffet er microfiber som er vandafvisende og kommer der lidt snavs på, kan dette oftest tørres af med en fugtig klud. Som isolerings materiale bliver der brugt Meida 200, hvilket er det samme materiale som bliver brugt i overlevelses dragter. Det har en højisolerende effekt, men med en lille massefylde og vægt. Dette gør at Alloveren ikke vejer så meget og derfor er den også nem at have med rundt. Ind mod kroppen er der glat foer, der gør at dragten er nem at tage på.
    På lager har vi Alloveren i 3 farver; Sort, Blå og Rød. Men vi laver den også gerne i andre farver men så er leveringstiden ca. en måned. Ved køb i andre farver kontakt pernille@handywear.dk

StørrelseXXS - BørnXS - LilleM - MellemXL - Stor
Højde på pers.104-128128-160160-180180-210
Blå
Rød
Sort